+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

KARAGENI / Alga Irlandeze - Irish Moss - Chondrus crispus - Net 50 gr

4.50 €

Karageni, i cili rritet në dete, ndodhet në brigjet e oqeanit Atlantik. Është i bollshëm, sidomos në bregdetin irlandez. DOBITË: Është një bimë e detit shumë efikase që përdoret për zbutjen e gjoksit dhe ndërprerjen e kollës. Lehtëson tretjen. Gjithashtu përdoret kundër diarresë. Ka veti shëruese në vendet e irrituara nga ulçerat. Përdoret si ndihmës në shërimin e gastritit dhe ulçerës në stomak. Poashtu shëron ulçerën duodenale. Është ushqyes. Nxjerrë këlbazën dhe është efektive në zbutjen e ankesave të rrugëve të frymëmarrjes. PËRGATITJA DHE PËRDORIMI: 2 lugë të vogla (lugë e çajit) nga bima e grimcuar ose një kapje nga bima e pagrimcuar hidhen në 1 gotë 200ml ujë ose qumësht, lihen bashkë të vlojë për 2-3 minuta në temperaturë të ulët pastaj hiqet nga zjarri dhe lihet të qëndrojë edhe për 10 minuta pastaj kullohet. Pihen 2-3 gota në ditë para buke.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €