+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

KUMAKU Lule - Pot Marigold - Calendula officinalis - Net 50 gr

2.30 €

DOBITË: Antibakterial i fuqishëm. Trupit i jep forcë dhe e relakson zemrën. Është efektive në shërimin e ulcerës në duodenum (zorrët dymbëdhjetgishtnore). Ul tensionin e gjakut. Shëron tensionimet nervore. Largon albuminën e tepërt nga trupi. Ndërpret spazmet(ngërçet). Përdoret në problemet e ciklit menstrual. Ndihmon në shërimin e venave varriçe. Pastron sistemin limfatik. Me çajin e vokur nëse shpërlahen sytë forcon shikimin(të pamurit). Në verdhëz mikrobiale është ndihmës i rëndësishëm dhe është shumë efektive në sëmundjet e mëlçisë. Hap oreksin. Lehtëson tretjen. Largon (nxjerrë) sekrecionet biliare. Në sëmundjet e lëkurës lokale është bima më e rëndësishme që përdoret për shërimin e tyre. Shëron infeksionet, djegiet dhe varrat. Përdoret në të gjitha varrat, gjakderdhjet, djegiet dhe përvëlimet, djegiet e diellit, ndrylljet, varrat që shërohen me vështirësi dhe varrat e formuara shkaku i moslëvizjes nga dysheku. Për shërimin e këtyre problemeve përdorimi i bimës së freskët është më efikas. Është nga bimët që përdoret kundër kancerit dhe ulcerave të llojit të kancerit. Lëngu i freskët i shtryllur nga bima, përdoret me shumë sukses në kancerin e lëkurës. PËRGATITJA DHE PËRDORIMI: 1-2 lugë të mesme nga lulet e grimcuara ose 2-3 lule të thata të plota hidhen në 1 gotë 200 ml ujë të sapovluar, pushon 10-15 minuta pastaj kullohet dhe pihet. Pihen 2-3 gota në ditë para buke. KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €