+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

SPECI I KUQ I DJEGËS - Red Pepper Hot - Capsici fructus acer - Net 100 gr

2.00 €

• DOBITË: • Artriti (inflamacioni-reaumatizmal sëmundjet e kyçeve) Dermal. • Artroza (degjenerativ-reaumatizmal sëmundjet e kyçeve) Dermal. • Dhimbjet e muskujve dhe reaumatizmi i indeve të buta Dermal. • Urtikarie (urtikaries) Dermal. • Kruarje me shkaqe të panjohura (pruritis) Dermal. • Sëmundja e psoriazës (psoriasis) Dermal. • Nevralgjia (dhimbjet nervore). Dermal. • Dhimbjet pas herpesit (postzoster nevralji) Dermal. • Neuropatia diabetike Dermal. • Shkrin dhjamin Dermal. • KUNDËREFEKTET: Personat me infeksione kolonale – zorrës së trashë (hemorroide etj) nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €