+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Dogan - VAZELIN I PASTËR - Pure Petroleum - Net 100 ml

3.50 €

VETITË E PRODUKTIT – DOBITË: Përdoret për plasaritjet dhe forcimet në buzë, bërryla dhe thembra. Shëron të çarrat në duar. Zbutë dhe i jep njomësi lëkurës. Përdoret për ti dhënë formë vetullave. Rregullon thyerjet në maje të flokëve dhe parandalon elektrizimin e tyre. Zbukuron dhe parandalon të çarat e thonjëve. Vazelini shkaku i dendësis së saj në veqanti kur përdoret në flokë dhe për pastrimin e makjazhit preferohet të hollohet (përzihet) me pak lëng limoni ose kollonjë limoni që mos të ketë vështirësi kur pastrohet. PËRDORIMI: Për fytyrë dhe lëkurën e trupit përdoret duke e lyer një shtresë të hollë duke bërë masazh. Për majet e flokëve, lyhet krahni pak me vazelin dhe krehen majet e flokëve, 3-4 herë gjatë javës.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €