+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Dogan - KATRAN DËLLNJE - Juniper Tar - Net 50 ml

4.00 €

KA VETI TË FUQISHME ANTISEPTIKE Katrani i dëllinjës ka efekte jashtëzakonisht të mira në trajtimin e shumë llojeve të sëmundjeve të lëkurës, ngase parandalon dhe heq efektet e dëmshme të mikro organizmave. Në veçanti ka dhënë rezultate të mira me rastin e trajtimit të rregullt të ekzemës, qeres, zgjebes, psoriazës, këpurdhave, puçrrave, celulitit etj. Nëse plagët të pezmatuara apo ekzemat të shfaqura ndërmjet gishtave të këmbëve lyhen me katran dëllinje ato për një kohë të shkurtër do të shërohen. Ndërkaq, sapuni me katran dëllinje përdoret edhe kundër rënies (humbjes) së flokëve dhe kundër zbokthit. PËRDORIMI: Përdoret vetëm në formë dermale (nga jashtë) duke e lyer një shtres të hollë pjesët e sëmura të trupit me katran dhe duke mbështjellur me najlon (celofan). Mbi lëkurë duhet të qëndron së paku 2 orë, mund të qëndrojë edhe gjatë gjith natës. Mbas çdo aplikimi katrani pastrohet me garzë ose pambuk të lagur me hidrogjen. KUJDES: a) Katrani nuk rekomandohet të aplikohet sidomos në zonat e ndjeshme të lëkurës si nën sqetulla, në ijë, në organet gjenitale etj.; b) Katrani nuk rekomandohet të përdoret gjatë pushimeve verore, ngase rrezet e diellit, mbas aplikimit të katranit, mund të shkaktojnë irritmin e lëkurës; c) Trajtimi me katran ndonjëherë mund të shkaktojë tharjen ose acarimin e lëkurës, prandaj mirë është që fillimisht të aplikohet në një pjesë të vogël të trupit (për të provuar efektet e tij) e më pas të aplikohet në zona më të mëdha; ç) Në qoftë se lëkura Juaj është shumë e ndjeshme, para se të përdorni katranin, është mirë që lëkurën ta lyeni me një krem njomëzues, për të eliminuar këtë problem eventual.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €