+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

LANFAN - PËRZIERJE BIMORE ME MJALTË - Net 400 gr - KUNDËR URINIMIT NË GJUMË

10.00 €

PËRMBAJTJA: Anason, Trëndafil i egër, Maraq, Qimnon, Mendra e butë, Alpinia mjekësore, Fara e zezë, Plenra, Karotë, Karafil, Koriandër, Këputja e arave, Rrepë, Hithër, Sherbelë, Trumza, Rozmarina, Kanellë, Bar pezmi, Aromë Portokalli dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Infeksionet e kanaleve urinare. Personat të cilët nuk mund ta mbajnë urinimin. E posaqshme për fëmijët mbi 4 vjeq që nuk mund ta mbajnë urinimin. PËRDORIMI: Gjatë ditës merren 3-4 lugë të mesme(reqeli) para ose pas buke. Mund të lyhet mbi cope buke ose përzihet në 1 gotë me qumësht dhe pihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €