+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Akzer - Qumësht Blete / Polen / Mjaltë - Adult (Për të rritur) - Net 210 gr

20.00 €

PËRMBAJTJA: • Qumësht blete amë 8 gr, Polen 20 gr, Mjaltë 182 gr. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: • Forcon imunitetin. Rregullon qarkullimin e gjakut. Rregullon dhe balancon hormonet. Balancon tensionin e ulët dhe të lartë të gjakut. Rregullon funksionin e metabolizmit. Hap oreksin. Rrit fuqinë e trupit dhe jep energji. Rrit fuqinë e të menduarit dhe parandalon stresin. Hap rrugët e frymëmarrjes. Ka efekte shëruese të bronkitit, astmës dhe kollës. Ka veti qetësuese mbi sistemin qëndror nervor. I dobishëm të përdoret kundër sëmundjeve si anemisa, kanceri, verdhëza, matufosja e hershme, kolesteroli, sëmundjet e prostates dhe mëlçisë. Shëron problemet para dhe gjatë periudhës menstruale. . PËRDORIMI: • Merret nga 1 lugë e vogël (lugë e drurit ose plastikës) në mëngjes, drek dhe mbrëmje 15-20 minuta para bukës. KUSHTET E RUAJTJES: • Të ruhet në vende të thata pa u ekspozuar diellit. Të mbahet në temperaturë nën +5 grad celsius.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €