+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

LULEBALSAMI I VERDHË - St John's-wort - Hypericum perforatum - Net 50 gr

0.90 €

LULEBALSAMI I VERDHË / BALÇI I VERDHË - Hypericum perforatum DOBITË: Stresi dhe ngarkesa e tepërt mendore (Anti-stres). Depresioni i lehtë dhe i mesëm (Anti-depresant). Zbut nervat. Insomnia (pagjumësi) e shkaktuar nga stresi. Përdoret në të gjitha problemet nervore. Rregullon ritmin e zemrës. Forcon kujtesën. Efektive në dhimbje stomaku shkaktuar nga stresi dhe depresioni. Zgjill (shëron) spazmat (ngërqet) e stomakut dhe zorrëve. Largon parazitët e zorrëve. I jep forcë trupit. Hap oreksin. Ul ethet (temperaturën). Ka veti ta ndërprejë gjakderdhjen nga jashtë dhe brenda organizmit. Lehtëson (shëron) problemet si (ankthi, stresi) gjatë periudhës së menopauzës. Shëron plagët dhe djegiet. Antiseptik dhe analgjezik. Është shumë efektive në shërimin e të çarave të thella dhe plagëve. Është i dobishëm në trajtimin e varësisë së drogave si (heroina, marihuana, morfina etj). Shumë i dobishëm në trajtimin e çrregullimeve të të folurit (ngecje e të folurit). Ndihmon në sindromat e të lodhurit të tepërt. Ndihmon në problemet e urinimit në gjumë si shkak që bëhet stresi. PËRGATITJA DHE PËRDORIMI: 1 lugë e mesme (lugë e reqelit) nga bima e tharë dhe e grimcuar hidhet në 1 gotë 200 ml ujë të posavluar, lihet të qëndrojë 5-10 minuta pastaj kullohet. Pihen 2-3 gota të posapërgatitura në ditë para buke. Në formë dermale (nga jashtë) përdoret në formë llape (djegiet, varrat etj). Për përgatitjen e llapës; 2 lugë të mesme hidhen në një fingjan ujë të posavluar, lihen bashkë të vlojë në temperaturë të ulët edhe për disa minuta derisa të mbetet fare pak ujë, pastaj hiqet nga zjarri dhe lihet të ftohet që më pas të mbështillet mbi lëndimet në trup (mbi varra, djegie etj). KUNDËREFEKTET: Çaji bashk me pilula anti-epileptik nuk duhet të përdoret. Nuk ka ndonjë kundërefekt tjetër që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €