+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

ZJARR I DASHURISË - AŞK ATEŞI - Fire of Love - Net 230 gr

35.00 €

EPIMEDIUM Pasta e kombinuar me Mjaltë PËRMBAJTJA: (Içindekiler) • Mjaltë lulesh, Epimedium 20%, Tribulus terestris, Ginseng i kuq, Palma Shkurtaqe (Saw Palmetto), Ginkgo Biloba, Pekmez Qiqibanozi, Pekmez i Manit, Xhenxhefil, Alpinia mjekësore, Qumësht Blete Amë, Pjalm. EFEKTET E PRODUKTIT: (Urun etkileri) • Kjo pastë, si tek burrat po ashtu edhe tek gratë, bën efekte nxitëse (afrodiziak). Qëllimet e Përdorimit të Pastës me Epimedium: Stimulues, rrit performancën, rrit rezistencën dhe energjin e trupit, zgjat kohën e orgazmit (zbrazjes), rrit tajitjen vagjinale, rrit penisin, rrit numrin e spermatozoideve, ndihmon për të përjetuar marëdhënie më të këndshme. DOBITË: (Faydalari) • Afrodiziak. Shumëfishon dëshirën dhe fuqinë seksuale. Rrit sasinë dhe lëvizshmërinë e spermës (përmirëson aftësinë riprodhuese). Përdoret kundër impotencës. Zgjat kohën e ereksionit. Ftohja seksuale. Largon stresin dhe frigën. Rrit tajitjen vagjinale. Rrit eksitimin dhe aktivitetin. Zgjat kohën e marëdhënieve. Shumëfishon numrin e marëdhënieve. Jep energji dhe vitalitet. Forcon sistemin imunitar. Forcon kockat dhe nyjet. Sëmundjet e veshkave. PËRDORIMI: (Kullanimi) • 1 deri 2 herë në ditë nga një lugë e vogël 15-30 minuta para bukës, nëse do të përdoret pas bukës atëherë 2-3 orë pas buke duhet të përdoret. Para marëdhënieve nëse përdoret, 45-60 minuta para duhet të përdoret 1 lugë e mesme. Çdo herë para përdorimit, kavanozi duhet të përzihet me lugë para se të hahet. KUNDËREFEKTET: (Yan etkileri) • Grave shtatzëna dhe me foshnje në gji nuk u preferohet përdorimi. Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara. Të sëmurët me diabet dhe hipertension duhet ta përdorin nën kontrollin e mjekut.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €