+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

VANILLA fryti - Vanilla fruit - Vanilla planifolia - Net 1 cop

5.00 €

• DOBITË: • Pastron bronket, ndërpret kollën. • Depresioni shpirtëror, qetësues. • Ul temperaturën. • Afrodiziak (rrit dëshirën dhe fuqinë seksuale). • Forcon trupin. • Lehtëson tretjen. • Stimulon stomakun dhe sistemin nervor. • Ndërpret oreksin. • Rregullon periudhën menstruale. • KUNDËREFEKTET: Në përdorim të rregulltë nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet. Nuk duhet të tejkalohen asesi dozat e caktuara. Dozat e tepërta shkaktojnë helmime.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €