+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

KAJSI e thatë - Apricot dried - Prunus armeniaca - Net 100 gr

1.30 €

• Përmban përqindje të lartë të fibrave. Ka përmbajtje të hekurit, kaliumit dhe vitaminës A. DOBITË: • Ndihmon zhvillimin (rritjen) e fëmijëve. Ndihmon tretjen. Pastron zorrët nga lëndët e dëmshme. Shëron kapsllëkun (7-8 kokrra në ditë). Forcon sistemin imunitar. Parandalon stresin. Parandalon pagjakësin (anemia). Forcon funksionet e shikimit. Ndihmon punën e mëlçisë. Shëron sëmundjet e lëkurës si akne, ekzema. Ndërpret zhvillimin e sëmundjes së sheqerit. Ndihmon punën e muskujve të zemrës dhe gjithë trupit. PËRDORIMI: • 4-5 Kajsia hahen para buke, 2 herë në ditë. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €