+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

FIKU i thatë - Fig dried - Ficus carica - Net 100 gr

1.30 €

• Përmban sasi të lartë të proteinave dhe fibrave, është i pasur me mineralet si kalciumi, hekuri, magnezi dhe fosfori, si dhe ka përmbajtje të vitaminave B1, B2, B3, B6 dhe K. DOBITË: • Rigjeneron qelizat. Ul kolesterolin. Mbron zemrën. Parandalon hipertensionin. Lehtëson tretjen. Shëron kapsllëkun. Mbron trupin kundër baktereve. Mbron dhe forcon dhëmbët dhe eshtrat (kockat). Trupin e mban të ngopur dhe ndihmon në dobësim. Preferohet të konsumohet gjatë regjimeve dietale. PËRDORIMI: • 3-5 Fikë mund të hahen në ditë para ose pas buke. KUNDËREFEKTET: • Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €