+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

JAMBALLI rrënja e bluar - Liquorice root milled - Glycyrrhiza glabra radix - Net 100 gr

2.60 €

• DOBITË: • Ftohja, kolla me gëlbazë. Oral • Dhimbjet e barkut, krampet (ngërçet). Oral • Gastriti. Oral • Freskon dhe rehaton trupin. Oral • Sëmundjet e mëlçisë (hepatiti, ceroza). Oral • Kanceri stomakut dhe zorrëve. Oral • Ulcera e stomakut dhe duodenumit. Oral • Ndihmës në sëmundjet e alzheimer dhe parkinson. Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të përdoret vazhdimisht pa ndërprerje dhe në doza të larta. Personat të cilët kanë probleme me ulcerë kronike të mëlçisë, tension të lartë të gjakut dhe mungesë të kaliumit nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €