+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

HITHRA gjethi - Nettle leaf - Urtica dioica - Net 50 gr

1.10 €

• DOBITË: • Kanceri mushkërive. Oral • Diabeti. Oral • Forcon trupin. Oral • Pastron gjakun. Oral • Anemia. Oral • Rëra dhe gurët në veshka. Oral • Inflamacionet e kanaleve urin1 are. Oral • Gurët në kanalet urinare (urolithiasis). Oral • Artriti (inflamacion-reumatizmal sëmundjet e kyçeve). Oral, dermal • Artroza (degjenerim-reumatizmal sëmundjet e kyçeve). Oral, dermal • Inflamacionet e lëkurës (ulcerat, puçrrat, ekzema). Dermal, kompres, banjo e pjesëshme • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të tejkalohen dozat e caktuara. Në raste të rralla mund të shkaktojë reaksione alergjike. Personat që kanë akumulime ujore si pasojë e aktivitetit të kufizuar të zemrës dhe veshkave, si dhe personat me nivelin e ulët të sheqerit nuk u preferohet përdorimi. Gjatë periudhës së menopauzës nuk preferohet përdorim

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €