+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

GJEMBGOMARI fara - Milk thistle seed - Silybum Marianum - Net 100 gr

2.60 €

• DOBITË: • Sëmundjet e mëlçisë (hepatiti A, B dhe C, dështimi, yndyrosja, ceroza, verdhëza). Oral(fara, vaji) • Dëmtimet e mëlçisë të shkaktuara nga duhani, kimikatet, ilaqet. Oral (fara, vaji) • Skuqjet në lëkurë të shkaktuara nga alkooli. Oral (fara, vaji) • Antioksidant i fuqishëm. Oral • Imuniteti. Oral • Ul temperaturën. Oral • Zbutë gjoksin, nxjerrë gëlbazën. Oral • Sëmundjet funksionale të fshikëzës së tëmthit dhe kanaleve të tëmthit. Oral • Menstruacionet me vonesë. Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara. Gratë shtatzëna nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €