+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

GJETHET E ARRËS - Walnut leaf - Juglans regia - Net 50 gr

1.50 €

• DOBITË: • Forcon trupin. Oral • Pastron gjakun. Oral • Inflamacionet e mukozës në zgavrën e gojës. Gargarë • Parazitët e zorrëve. Oral • Inflamacionet e lëkurës (ekzema, kërpudhat, puçrrat). Kompres, banjo pjesërisht • Inflamacionet e thonjëve. Kompres, banjo pjesërisht • Djersitja (era) e këmbëve (hyperhidrosis). Kompres, banjo pjesërisht • KUNDËREFEKTET: Në formë orale tek personat e ndjeshëm mund të shkaktojë turbulencë ose të vjella. Nuk ka ndonjë kundërefekt tjetër që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €