+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

SHAMPO ME ESENCË LIVANDE - Net 400 ml

12.00 €

PËR FLOKË TË LYRSHËM (YNDYRSHËM) Shampo livande, e cila përmban esencë livande 100% natyral (e fituar me metodën e distilimit me pres të ftohtë), proteina soje (si edhe përbërës të tjerë aktiv), duke pastruar flokët e ndyra dhe të lyrshme ndihmon që flokët Tuaj të jenë më të dendur, më të shëndetshëm, më rezistent dhe më vital. Në saje të përbërësve aktiv që përmban, produkti ushqen dhe rigjeneron qelizat e flokëve dhe u jep shkëlqim natyral atyre. PËRDORIMI: Një sasi e mjaftueshme shampo aplikohet mbi lëkurën e lagur të kokës, bëhet masazh me maje të gishtave 2-3 minuta dhe flokët shpëlahen. E njëjta procedurë përsëritet edhe një ose dy herë, e më pas flokët shpëlahen me shumë ujë. Meqë produkti është me origjinë bimore dhe nuk shkakton alergji e as acarim, brenda javës mund të përdoret sa herë që dëshirohet. Era e keqe e hudhrës është eliminuar dhe nuk ndjehet. SHËNIM: Produktin duhet mbajtur larg nga burimet e ngrohjes dhe pa u ekspozuar rrezeve të diellit.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €