+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

SHAMPO ME ESENCË HUDHRE - Net 400 ml

12.00 €

PËR FLOKË TË DOBËTA DHE PAJETË SI DHE KUNDËR RËNIES SË FLOKËVE DHE KUNDËR ZBOKTHIT Shampo hudhre, e cila përmban esencë hudhre, ekstrakt i përzier nga 11 bimë medicinale, Vitaminë B3, Vitaminë H, Vitamin B5, Proteina gruri (si edhe përbërës të tjerë aktiv), ushqen flokët, forcon rrënjët e flokëve dhe ripërtërinë qelizat e flokëve. Ekstrakti i hudhrës së bashku me ekstraktet e tjera që përmban produkti, ndikojnë në pastrimin dhe ripërtëritjen e shtresës së epidermës së vdekur në lëkurën e kokës dhe në këtë mënyrë parandalojnë humbjen (rënien) e flokëve. Lëndët e dobishme që përmban ekstrakti i hudhrës ndikojnë në rigjallërimin e flokëve dhe u japin fijeve të flokëve një pamje të shëndetshme dhe me shkëlqim. Kjo shampo ka karakteristika antioksiduese, antivirale, antibakteriale, antifungale dhe antidandruf. PËRDORIMI: Një sasi e mjaftueshme shampo aplikohet mbi lëkurën e lagur të kokës, bëhet masazh me maje të gishtave 2-3 minuta dhe flokët shpëlahen. E njëjta procedurë përsëritet edhe një ose dy herë, e më pas flokët shpëlahen me shumë ujë. Meqë produkti është me origjinë bimore dhe nuk shkakton alergji e as acarim, brenda javës mund të përdoret sa herë që dëshirohet. SHËNIM: Shamponit nuk i vjen era hudhër. Produktin duhet mbajtur larg nga burimet e ngrohjes dhe pa u ekspozuar rrezeve të diellit.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €