+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

NEKTARI I HURMËS - Net 640 gr

9.00 €

EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Nektari i Hurmës përmban shumë vitamina dhe minerale si hekuri, squfuri, vitamina A dhe C, natriumi dhe kalciumi. Falë vitaminës C që përmban, forcon sistemin imunitar dhe ndihmon në përshpejtimin e metabolizmit. Një efekt tjetër i vitaminës C është përmirësimi i strukturës në lëkurë. Me konsumimin e nektarit të Hurmës, mund të parandalohet formimi i njollave dhe vrazhdësia në lëkurë. Nektari i Hurmës, i cili preferohet të konsumohet së paku çdo mëngjes me stomak bosh, parandalon problemet e zorrëve dhe kapsllëkun. Të gjithë, të rinj apo të moshuar, mund të përdorin nektarin e Hurmës ashtu siç dëshirojnë. Ai nuk përmban sheqer të rafinuar dhe natyrisht plotëson nevojën për sheqer. PËRDORIMI: a) Në një gotë çaji të mbushur me ujë hidhet 1 lugë e mesme nektar, përzihet dhe pihet; b) Në një gotë çaji të mbushur me tahin ose me dhallë (jogurt) hidhet 1 lugë e mesme nektar, përzihet dhe hahet; c) Mund të konsumohet edhe i pastër – pa e përzier me asgjë (merret një lugë e mesme dhe pihet). Konsumohet sipas nevojës dhe qëllimit, zakonisht 3 herë në ditë para buke.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €