+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

UJI I SHQOPËS - (calluna vulgaris) - Net 1 Lt

14.00 €

EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Djeg yndyrat dhe shkrin dhjamin që ka mbështjellur pjesët e ndryshme të trupit dhe si rrjedhojë ndihmon në humbjen e peshës trupore (për një muaj deri në 4 kilogram). Parandalon grumbullimin (shfaqjen) e celulitit në trup. Shëron kapsllëkun. Ndalon dhimbjet. Dezinfekton traktin urinar dhe lehtëson urinimin. Ndihmon në eliminimin gurëve dhe të rërës nga veshkat. Uji i shqopës është i dobishëm për personat që nuk mund ta mbajnë urinën si dhe për fëmijët që urinojnë në gjumë. PËRDORIMI: ¼ e një gote çaji mbushet me ujë shqope, pjesës së mbetur (¾) i shtohet ujë i pijshëm ose lëng frutash dhe pihet. Pihen 3 gota çaji në ditë. Për dobësim: ½ e një gote çaji mbushet me ujë shqope, pjesës së mbetur (½) i shtohet ujë i pijshëm dhe pihet, gjithmonë rreth 30 minuta para buke. (Në 5 vitet e fundit uji i shqopës është produkti që më së shumti konsumohet nga personat me mbipeshë trupore). SHËNIM: Produkti duhet të ruhet në temperaturë të dhomës dhe pa u ekspozuar diellit. Për të përfituar nga dobitë e produktit duhet të përdoret rregullisht së paku tre muaj rresht. Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €