+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

UI I MARENËS - (vitex agnus-castus) - Net 1 Lt

14.00 €

EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Përdoret për shërimin e këtyre sëmundjeve të grave (me rezultate tepër të mira): amenorea, dismenorea, sindromi premenstruacional (PMS), menopauza, sëmundjet e organeve seksuale. Balancon punën e hormoneve te gratë, rregullon periudhën e ovulacionit dhe rrit gjasat për të mbetur shtatzënë. Balancon dëshirën për seks te gratë – nëse është e lartë ul dhe nëse është e ulët rrit. Është shumë i dobishëm në parandalimin e dhimbjeve të gjoksit, dhimbjeve të barkut, neurozave, depresionit, çrregullimeve kardiake etj., që janë të njohura si sindromi premenstruacional. Nxit prodhimin dhe sekretimin e qumështit te gratë gjidhënëse (rekomandohet të përdoret dy javë mbas lindjes së foshnjes). Ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të lëkurës si janë: aknet. puçrrat, ekzemat etj., që janë pasojë e çrregullimit të punës së gjëndrave edokrine gjatë periudhës menstruacionale. PËRDORIMI: ¼ e një gote çaji mbushet me ujë marene, pjesës së mbetur (¾) i shtohet ujë i pijshëm ose lëng frutash dhe pihet. Pihen 3 gota çaji në ditë. SHËNIM: Produkti duhet të ruhet në temperaturë të dhomës dhe pa u ekspozuar diellit. Për të përfituar nga dobitë e produktit duhet të përdoret rregullisht së paku 1 deri në 6 muaj (në mvarësi nga qëllimi i përdorimit).

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €