+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

UJI I HITHRËS - (urtica dioica) - Net 1 Lt

12.00 €

EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Shëron infeksionet e gojës, fytit dhe hap rrugët e frymëmarrjes. Parandalon rritjen e nivelit të sheqerit në gjak. Ripërtërinë qelizat. Hap oreksin. Forcon trupin dhe sistemin imunitar. Rregullon ciklin menstruacional. Balancon punën e hormoneve. Është produkt shumë i dobishëm për shërimin e anemisë, ngase është i pasur me hekur. Ndihmon në shërimin e sëmundjeve të shpretkës dhe në stabilizimin e tensionit të gjakut. Ndihmon në përmirësimin e funksioneve të zemrës së dobësuar. Ka efekte pozitive në trajtimin e majasëllit, ulcerës në stomak, prostatës dhe kancerit të lëkurës. Është i dobishëm në trajtimin e sëmundjes së reumatizmit dhe përdhesit. Duke pasur veti diuretike largon substancat toksike nga trupi. Përdoret edhe për kujdesin e flokëve (përdorimi dermal). PËRDORIMI: ¼ e një gote çaji mbushet me ujë hithre, pjesës së mbetur (¾) i shtohet ujë i pijshëm ose lëng frutash dhe pihet. Pihen 3 gota çaji në ditë. SHËNIM: Produkti duhet të ruhet në temperaturë të dhomës dhe pa u ekspozuar diellit. Për të përfituar nga dobitë e produktit duhet të përdoret rregullisht së paku një muaj rresht.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €