+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

UJI I FERULA - (ferula elaeochytris) - Net 1 Lt

15.00 €

EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Përmirëson cilësinë e spermatozoideve si dhe rrit sasinë dhe lëvizshmërinë e tyre. Përmirëson fuqinë e ereksionit. Rrit dëshirën dhe fuqinë seksuale (bima ferula është e njohur si afrodiziak që nga kohët e hershme). Parandalon dhe shëron impotencën seksuale te meshkujt (impotenca = pamundësia për të arritur dhe mbajtur një ereksion që duhet për një marrëdhënie seksuale, gjegjësisht pamundësia për të përjetuar orgazmën). Ndihmon për të eliminuar tendosjet, shqetësimin dhe frikën në marrëdhëniet seksuale si dhe për të fituar vetëbesimin. Një studim i kryer në Universitetin Amerikan në Florida ka provuar se mbas përdorimit të rregullt të ujit ferula për tre muaj rresht sasia dhe cilësia e spermatozoideve te grupi eksperimentues është rritur për 78%. PËRDORIMI: ½ e një gote çaji mbushet me ujë ferula, pjesës së mbetur (½) i shtohet ujë i pijshëm ose lëng frutash dhe pihet. Por, mund të pihet edhe një gotë e plotë të mbushur me ujë ferula (pa e shtuar asgjë), në raste të veçanta. Pihen 3 gota çaji në ditë, gjithmonë rreth 20 minuta para buke. SHËNIM: Produkti duhet të ruhet në temperaturë të dhomës dhe pa u ekspozuar diellit. Për të përfituar nga dobitë e produktit duhet të përdoret rregullisht së paku 3 deri në 6 muaj (në mvarësi nga qëllimi i përdorimit). Produkti nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €