+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

UJI I ANGJINARES - (cynara scolymus) - Net 1 Lt

13.00 €

EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Produkti përdoret për të stabilizuar (për të mbajtur nën kontroll) nivelin e sheqerit në gjak; për të reduktuar kolesterolin e keq (LDL) dhe trigleciredet; për të përmirësuar punën e zemrës; për të përmirësuar punën e zorrëve dhe të stomakut; për të parandaluar kalcifikimin (ngurtësimin) e damarëve; për të parandaluar kancerin e gjirit, të mitrës dhe të prostatës; për të rritur fuqinë seksuale (angjinarja për këtë qëllim është përdorur që nga kohra të lashta); për të dhënë forcë dhe energji trupit; për hapjen e oreksit. Produkti gjithashtu ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të fshikëzës së tëmthit, të veshkave si dhe në eliminimin e zallit nga veshkat. Uji i angjinares është produkti më i efektshëm për uljen e temperaturës së trupit dhe për shërimin e sëmundjeve të mëlçisë (ngase rrit qarkullimin e gjakut në mëlçi dhe rigjeneron qelizat e mëlçisë). PËRDORIMI: ¼ e një gote çaji mbushet me ujë angjinare, pjesës së mbetur (¾) i shtohet ujë i pijshëm ose lëng frutash dhe pihet. Pihen 3 gota çaji në ditë. SHËNIM: Produkti duhet të ruhet në temperaturë të dhomës dhe pa u ekspozuar diellit. Për të përfituar nga dobitë e produktit duhet të përdoret rregullisht së paku një muaj rresht. KUJDES: Përdorimi i këtij produkti nuk rekomandohet për gratë shtatzëna, për gratë me fëmijë në gji dhe për personat që vuajnë nga pezmatimi i veshkave ose i fshikëzës urinare.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €