+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

AKZER Mjaltë me Artiçok dhe Fara Gjembaçi - Net 420 gr

11.50 €

SËMUNDJET E MËLÇISË PËRMBAJTJA: Farë Gjembaçi, Kurkumë, Fara e Zezë, Pjalm, Farë Rrushi të Zi, Majdanoz,Kanellë, Angjinare, Rrënjë Luleradhiqe Pekmez Qiqibanozi 70% dhe Mjaltë Pishe 15 %. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Përbërësit aktiv të bimëve mjekuese në bashkëveprim me mjaltin, që përmban produkti, ndihmojnë në shërimin e këtyre simptomave të sëmundjeve: mahisja, fryerja, dhimbja, therrja, mbyllja, zmadhimi, presioni. Në të njëjtën kohë produkti ka efekte pozitive në trajtimin e këtyre sëmundjeve: cirroza e mëlçisë, dhjamosja e mëlçisë (steatoza), pamjaftueshmëria (insuficienca) e mëlçisë etj. PËRDORIMI: Në mëngjes dhe në mbrëmje, rreth 15 minuta para buke, merret nga një lugë sheqeri (lugë e mesme) nga produkti dhe hahet. SHËNIM: Para se të përdoret produkti duhet të përzihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €