+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

AKZER Mjaltë me Xhenxhefil dhe Farë të Zezë - Net 210 gr

6.50 €

SËMUNDJET E ORGANEVE TË FRYMËMARRJES PËRMBAJTJA: Xhenxhefil, Alpinia mjekësore, Farë liri, Kurkumë, Jamball, Fara e Zezë, Shurup Misri, Hibiskus dhe Mjaltë. EFEKTET SHËRUESE – DOBITË: Përbërësit aktiv të bimëve mjekuese në bashkëveprim me mjaltin, që përmban produkti, ndihmojnë në shërimin e këtyre sëmundjeve dhe simptomave të sëmundjeve: astma (bronkiale), bronkiti (akut dhe kronik), gulçi, angjina, ftohja, rrufa, kolla e thatë, kolla e njomë, gripi, alergjitë. Në të njëjtën kohë produkti ka efekte pozitive në trajtimin e këtyre sëmundjeve: emfizemi, pleuriti, pneumonia, difteria, skarlatina, tuberkuloza etj. PËRDORIMI: Në mëngjes dhe në mbrëmje, rreth 15 minuta para buke, merret nga një lugë sheqeri (lugë e mesme) nga produkti dhe hahet. SHËNIM: Para se të përdoret produkti duhet të përzihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €