+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

TIARO ÇAJ - ÇAJ KUNDËR INFLAMACIONEVE TË FYTIT DHE BAJAMEVE - Net 30 gr - 20 qeska

4.50 €

PËRMBAJTJA: Sherbelë, Zhumbric, Mëllage e bardhë, Mendra e butë. DOBITË: Antibiotik natyral. Shëron inflamacionet e përgjithshme të fytit. Ndihmon në shërimin e bajameve. Pastron gëlbazën dhe hap rrugët e frymëmarrjes. PËRDORIMI: Në një gotë të mbushur me ujë të vluar (150-200ml) zhytet një qeskë (filter), lihet të qëndrojë 2-5 minuta, kullohet dhe simbas dëshirës mund ti shtohen disa pika lëng limoni dhe pihet duke e shpërlarë fytin (gargarë). Mund të pihen 1 - 3 gota çaj në ditë para ose pas buke.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €