+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

TIHAKS ÇAJ - ÇAJ KUNDËR KAPSLLËKUT - Net 51 gr - 20 qeska

4.50 €

PËRMBAJTJA: Sinameki, Anasoni, Maraqi, Koriandri dhe Jamballi. DOBITË: Kuron kapsllëkun madje edhe më të rëndë (është produkti më i efektshëm kundër kapsllëkut). Rregullon dhe lehtëson tretjen. Zbut zorrët. Parandalon grumbullimin e gazrave në zorrët. PËRDORIMI: Në një gotë të mbushur me ujë të vluar (150-200ml) zhytet një qeskë (filter), lihet të qëndrojë 10-15 minuta, kullohet dhe pihet. Mund të pihen deri dy gota në ditë, jo më tepër.Sipas dëshirës, çaji mund të ëmbëlsohet duke shtuar pak sheqer, mjaltë ose duke shtrydhur një copë limon. KUJDES: Përdorimi i këtij produkti nuk rekomandohet për gratë shtatzëna, për gratë me fëmijë në gji dhe për fëmijët nën moshën 9 vjeçare. Gjithashtu, individët që vuajnë nga ulcera (i thati) në stomak ose në zorrën 12-gishtnore (duodenum) nuk duhet ta përdorin këtë produkt.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €