+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

FARA E LIRIT - Flax seed - Linum usitatissimum - Net 100 gr

0.80 €

• DOBITË: • Divertikuli (diverticulitis). Oral • Gastriti, tertja. Oral • Kapsllëku. Oral • Sindromi i irritimit të zorrëve. Oral • Kolesteroli, trigliceridet. Oral • Sëmundjet kardiovaskulare. Oral • Imuniteti. Oral • Sisitemi nervor. Oral • Kujtesa, koncentrimi. Oral • Plagët. Dermal • Ulcera e stomakut dhe duodenumit. Oral • KUNDËREFEKTET:Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet në dozat normale. Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €