+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

FARA E RRUSHIT TË ZI - Black Grape seed - Vitis vinifera - Net 100 gr

1.20 €

• DOBITË: • Antioksidant i fuqishëm. Oral • Rigjeneron qelizat. Oral • Parandalon kancerin. Oral • Forcimi i arterieve (damarëve të gjakut). Oral • Kolesteroli. Oral • Parandalon sulmin në zemër. Oral • Diabeti.Oral(me kos) • Hipertensioni. Oral • Mbron shtresën transparente të syrit. Oral • Alergjia.Oral • Kolagjeni i indeve të lëkurës. Oral(fara), dermal (vaji) • Venat variçe. Oral (farat), dermal (vaji) • Parandalon rrudhat (mplakjen). Oral (farat), dermal (vaji) • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet. Personat alergjik ndaj rrushit duhet pasur kujdes në përdorim.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €