+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

DËLLINJA - Juniper - Juniperus communis - Net 100 gr

1.50 €

• DOBITË: • Antiseptik. Oral • Mostretje (dispepsi). Oral • Artroza (sëmundjet e kyçeve degjenerativ-reumatizmal). Banjo (vaji eterik) • Ul nivelin e sheqerit në gjak. Oral • Djersitës. Oral • Diuretik (nxit urinimin). Oral • Inflamacionet e kanaleve urinare. Oral (vaji eterik) • Gurët në veshka. Oral • KUNDËREFEKTET: Të sëmurët me infeksion të veshkave nuk duhet ta përdorin. Përdorimi mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë nuk preferohet sepse mund ti dëmtojë veshkat.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €