+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

BAR GJALPI (Kresoni) Farat - Cress seeds - Lepidium sativum - Net 100 gr

2.40 €

• DOBITË: • Rrit rezistencën e trupit. Oral • Hipotiroidet. Oral • Zvogëlon dëmet që shkakton pirja e duhanit. Oral • Hap oreksin. Oral • Pastron gjakun dhe ndihmon kundër anemisë. Oral • Pastron bronket. Oral • Diuretik(nxit urinimin). Oral • Alergjia e polenit. Oral • Afrodiziak.Oral • Parandalon humbjen e flokëve dhe zbokthin. Dermal • KUNDËREFEKTET: Personat të cilët kan ulcerë aktive, gjakderdhje dhe probleme të stomakut, për shkak të shijes së hidhur mund ti ngacmojë, prandaj duhet ta përdorin me kujdes. Personat të cilët kan Hipertiroide aktive nuk i preferohet përdorimi.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €