+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

BAJAMJA E HIDHUR - Bitter Almond - Amygdalus amara - Net 100 gr

3.00 €

Bajamet e hidhura nuk janë të kriposura apo të përpunuara, ju ofrojmë në mënyrë 100% natyrale. Bajamet e hidhura janë frytet e njëjta sikur ato të Bajameve të ëmbëla të pasura me vitaminën E dhe minerale të ndryshme, por në vete përmbajnë edhe një substanc të quajtur Amigdalin një grup komponimi të glykoziteve sijanogenetike që në doza të larta mund të shkaktojë helmime të sijanurit. • DOBITË: • Antikancerogjen. Oral (fryti) • Pastron kanalet urinare dhe veshkat. Oral(fryti) • Sëmundjet e mushkërive. Oral (fryti, vaji eterik) • Sëmundja e sheqerit (diabetes). Oral (vaji eterik) • Parazitët e zorrëve. Oral (fryti) • KUJDES: Fryti i bajames së hidhur nuk duhet të përdoret më shumë se 6-7 kokra në ditë, mbi doza është helmuese.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €