+383 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

ANASONI - Anise - Pimpinela anisum - Net 100 gr

2.50 €

• DOBITË: • Përdoret për ta lënë më lehtë mvarësin nga nikotina (duhani). Oral(fryti, fryti përtypet) • Kollitje me këlbazë. Oral(fryti dhe vaji eterik) • Ftohja. Inhalim, dermal, Banjo (vaji eterik) • Mostretja (dispepsi).Oral(fryti dhe vaji eterik) • Largon gazrat. Oral • Qetësues (antistres). Oral • Diuretik. Oral • Era e gojës (halitosis).Oral (fryti përtypet) • Problemet funksionale të zemrës të lidhura me sindromin roemheld.Oral (fryti dhe vaji eterik) • Afrodiziak. Oral (fryti dhe vaji eterik) • KUNDËREFEKTET: Nëse konsumohet më tepër se dozat e caktuara shkakton mpirje. Nuk duhet të përdoret gjatë shtatzanisë dhe ciklit menstrual.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

SHURUP MANI I ZI - KARADUT ŞURUB - Net 50 gr

4.50 €

Colorlib Template

NEKTAR ÇIÇIBANOZI - Carob Extract - NET 640 GR

9.00 €

Colorlib Template

TIZERO ÇAJ ÇAJ KUNDËR DIABETIT (20 filtera) NET 57 gr

4.50 €

Colorlib Template

LLAMBA NGA KRIPA E HIMALAJEVE - 6-7 kg

25.00 €

Colorlib Template

PEKMEZ ÇIÇIBANOZI - TAÇ - Pa konzervanse, sheqer shtesë, lëndë kimike apo ngjyrë artificiale.– NET 800 GR

7.00 €

Colorlib Template

ZANÇAY ÇAJ KUNDËR STRESIT DHE DEPRESIONIT (20 filtera) NET 51 gr

4.50 €

Colorlib Template

UJË ZHUMBRICE - (thymus sp.) - Net 1 Lt

6.50 €

Colorlib Template

VAJ I SPECIT TË DJEGËS - Chili Pepper oil

4.80 €

Colorlib Template

VAJ ANASONI - Anise Oil - Net 20 ml

6.50 €

Colorlib Template

VAJ ARRE - Walnut Oil - Net 50 ml

4.50 €

Colorlib Template

VAJ ARGANI - Argan oil - Net 20 ml

10.00 €

Colorlib Template

VAJ BAJAMEJE E ËMBËL - Sweet Almond oil - Net 50 ml

4.50 €