+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

TEFF Fara - Përzierje bimore për dobësim - Net 30 filtera

6.00 €

Fara Teff rritet në Etiopi dhe gjinden 3 lloje, e Bardhë, e Kuqe dhe ngjyrë Kafe. Është e pasur me fibra, proteina, dhe minerale si kalciumi, hekuri. Është ushqim ideal për vegjetarianët ashtu si fara Chia dhe Kinoa - • DOBITË: • Ka vlera të larta ushqyese. • Mban trupin të ngopur. • Dobëson. • Mbron strukturën e eshtrave dhe dhëmbëve. • Forcon sistemin imunitar. • Ndihmon kundër pagjaksisë. • KUNDËREFEKTET: Gratë shtatzëna nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

TEFF Fara - Përzierje bimore për dobësim - Net 30 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €