+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

MORINGA Çaj - Përzierje bimore me Moringa - Net 30 filtera

6.00 €

Moringa e ka origjinën nga Indija dhe tani kultivohet edhe në Pakistan, Nepal dhe Filipine. Përmban vitamin A, C dhe E, minerale si Hekur, Kalium dhe Kalcium. Përmban Flavonoide, Polifenole dhe antioksidante të quajtur Acid Askorbik. - DOBITË: • Pastron damarët e zemrës. • Kolesteroli LDL. • Diabeti, balancon sheqerin në gjak. • Rregullon tretjen. • Shpejton metabolizmin. • Dobëson. • Anemia. Artriti. Anti aging. • KUNDËREFEKTET: Gratë shtatzëna nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

MORINGA Çaj - Përzierje bimore me Moringa - Net 30 filtera

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €