+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Form Mix - PËRZIERJE BIMORE ME THARTIRË SHEGE - AKZER - Net 450 gr

11.50 €

PËRMBAJTJA: Sena, Anason, Trëndafil i egër, Maraq, Hithër, Bar pezmi, Bar blete, Kamomil, Shqopë, Thartirë shege. DOBITË: Ul oreksin, jep ndjesi të ngopjes. Përmirëson punën e organeve të sistemit të tretjes dhe kështu lehtëson tretjen. Shpejton proceset e metabolizmit. Djeg yndyrat e tepërta dhe i largon ato nga trupi nëpërmjet jashtëqitjes. Largon gazrat nga stomaku dhe parandalon fryerjen e barkut. Eliminon substancat toksike nga trupi. Ka veti diuretike. Pra, ky produkt ndihmon për të humbur peshë në mënyrë të shëndetshme dhe graduale. PËRDORIMI: Në mëngjes, mesditë dhe në mbrëmje, së paku 20 minuta para ngrënies, merret nga një lugë e mesme (lugë sheqeri). Nuk duhet të përdoret më shumë se 3 lugë në ditë. SHËNIM: Para çdo përdorimi pasta duhet të përzihet. Produkti ruhet në temperaturë të dhomës (jo në frigorifer). KUJDES: Përdorimi i këtij produkti nuk rekomandohet për gratë shtatzëna, për gratë me fëmijë në gji dhe për personat të sëmurë nga koliti.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Form Mix - PËRZIERJE BIMORE ME THARTIRË SHEGE - AKZER - Net 450 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €