+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

EPIMEDIUMI - Horny Goat weed (Barrenwort) - Epimedium grandiflorum - Net 50 gr

3.20 €

• DOBITË: • Afrodiziak. Oral • Shumëfishon dëshirën dhe fuqinë seksuale. Oral • Rrit sasinë dhe lëvizshmërinë e spermës (përmirëson aftësinë riprodhuese). Oral • Zgjat kohën e ereksionit. Oral • Ftohja seksuale. Oral • Rrit tajitjen vaginale. Oral • Rrit eksitimin dhe aktivitetin. Oral • Jep energji dhe vitalitet. Oral • Forcon sistemin imunitar. Oral • Forcon kockat dhe nyjet. Oral • Sëmundjet e veshkave. Oral • KUNDËREFEKTET: Grave shtatzëna dhe me foshnje në gji nuk u preferohet përdorimi.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

EPIMEDIUMI - Horny Goat weed (Barrenwort) - Epimedium grandiflorum - Net 50 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €