+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

EPILOBI - Willowherb - Epilobium parviflorum - Net 100 gr

2.90 €

• DOBITË: • Shëron infeksionet e përgjithshme sidomos ato të kanaleve urinare. Oral • Diuretik (nxit urinimin). Oral • Prostata; (infeksioni prostatës, zgjërimi prostatës, tumori etj). Oral • Çliron dhe rehaton trupin. Oral • Kapsllëku. Oral • Toksinat e grumbulluara në trup.Oral • Kolla, astma. Oral • KUNDËREFEKTET: Gratë shtatzëna nuk duhet ta përdorin. Nuk ka ndonjë kundërefekt nëse përdoret në dozat e caktuara. Pas 2 javësh përdorimi të rregullt duhet të ndërpritet për 3-4 ditë. Përdorimi pa ndërprerje mund të shkaktojë kapsllëk.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

EPILOBI - Willowherb - Epilobium parviflorum - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €