+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

EKINEZJA - EHINACEA - Purple coneflower - Ehinacea purpurea - Net 50 gr

2.50 €

• DOBITË: • Rrit rezistencën e trupit kundër faktorëve të sëmundjes (forcon imunitetin). Oral • Parandalon kancerin. Oral • Herpesi (herpes-simplex labialis). Dermal • Helmimet. Oral • Infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes. Oral • Gripi, ftohja. Oral • Sistemi limfatik. Oral • Rrit numrin e qelizave të bardha. Oral • Ekzema, psoriaza. Dermal, kompres • Plagët që mbyllen me vështirësi. Dermal, kompres • KUNDËREFEKTET: Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë pa ndërprerje. Gratë shtatzëna dhe me foshnje në gji nuk duhet ta përdorin.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

EKINEZJA - EHINACEA - Purple coneflower - Ehinacea purpurea - Net 50 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €