+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

DËLLINJA E ZEZË Fryti - Juniper - Juniperus communis - Net 100 gr

1.50 €

• DOBITË: • Antiseptik. Oral • Mostretje (dispepsi). Oral • Artroza (sëmundjet e kyçeve degjenerativ-reumatizmal). Banjo (vaji eterik) • Ul nivelin e sheqerit në gjak. Oral • Djersitës. Oral • Diuretik (nxit urinimin). Oral • Inflamacionet e kanaleve urinare. Oral (vaji eterik) • Gurët në veshka. Oral • KUNDËREFEKTET: Të sëmurët me infeksion të veshkave nuk duhet ta përdorin. Përdorimi mbi dozat e caktuara dhe një kohë të gjatë nuk preferohet sepse mund ti dëmtojë veshkat.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

DËLLINJA E ZEZË Fryti - Juniper - Juniperus communis - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €