+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

ÇAJI BARDHË - White Tea - Camellia sinensis - Net 50 gr

6.00 €

Çaji i bardhë mund t'i referohet një prej disa stileve të çajit që zakonisht përmban gjethe të reja ose të përpunuara minimalisht të bimës Camellia sinensis (Çaji Gjelbër). Aktualisht nuk ka një përkufizim të pranuar përgjithësisht të çajit të bardhë dhe ka shumë pak marrëveshje ndërkombëtare; disa burime përdorin termin për t'iu referuar çajit që thjesht është tharë pa përpunim shtesë, ndërsa disa burime tregojnë që çaji bardhë prodhohet nga sythat dhe gjethet e papjekura të bimës të mbledhura pak para se sythat të hapen plotësisht dhe të lejohen të thahen në diellin natyror, ndërsa të tjerët përfshijnë sythat e çajit dhe gjethet shumë të reja të cilat janë avulluar ose pjekur para tharjes. Sidoqoftë, shumica e përkufizimeve bien dakord që çaji i bardhë nuk mbështillet ose oksidohet, duke rezultuar në një shije të karakterizuar si "më të lehtë" se shumica e çajrave jeshile ose të zeza tradicionale. - • DOBITË: • Mbron kundër tkurrjes së arterieve (forcimi i damarëve). Oral • Ngritja e lipideve-kolesterolit të gjakut. Oral • Rrit rezistencën e trupit kundër faktorëve të stresit të jashtëm. Oral • Antikancerogjen. Oral • Ngadalson procesin e mplakjes. Oral • Balancon tensionin e gjakut. Oral • Dobëson në përdorim të rregullt. Oral • Djegia nga dielli (dermatitis solaris). Kompres. dermal • Inflamacionet e lëkurës. Kompres, dermal • Diarre (barkqitje). Oral • KUNDËREFEKTET:Gratë shtatzëna duhet ta përdorin nën kontrollin e mjekut.Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

ÇAJI BARDHË - White Tea - Camellia sinensis - Net 50 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €