+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

Oolong Çaji Gjelbër - Oolong Green Tea - Camellia sinensis - Net 50 gr

3.50 €

Oolong Çaji Gjelbër prodhohet përmes një procesi duke përfshirë tharjen e bimës nën diell të fortë dhe oksidimi para se të lakohet dhe përdredhet. Shumica e çajrave oolong, veçanërisht ato me cilësi të mirë, përfshijnë kultivarë unikë të bimëve të çajit që përdoren ekskluzivisht për lloje të veçanta. Shkalla e oksidimit, e cila ndryshon në përputhje me kohëzgjatjen e zgjedhur të kohës para pjekjes, mund të shkojë nga 8 në 85%, në varësi të shumëllojshmërisë dhe stilit të prodhimit. Oolong është veçanërisht i popullarizuar në jug të Kinës dhe midis të huajve kinezë në Azinë Juglindore siç është procesi i përgatitjes së Fujian i njohur si ceremonia e çajit Gongfu. - • DOBITË: • Mbron kundër tkurrjes së arterieve (forcimi i damarëve). Oral • Ngritja e lipideve-kolesterolit të gjakut. Oral • Rrit rezistencën e trupit kundër faktorëve të stresit të jashtëm. Oral • Antikancerogjen. Oral • Ngadalson procesin e mplakjes. Oral • Balancon tensionin e gjakut. Oral • Dobëson në përdorim të rregullt. Oral • Djegia nga dielli (dermatitis solaris). Kompres. dermal • Inflamacionet e lëkurës. Kompres, dermal • Diarre (barkqitje). Oral • KUNDËREFEKTET:Gratë shtatzëna duhet ta përdorin nën kontrollin e mjekut.Nuk duhet të përdoret mbi dozat e caktuara.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

Oolong Çaji Gjelbër - Oolong Green Tea - Camellia sinensis - Net 50 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €