+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

RADHİQJA rrënja - Chicory root - Cichorium intybus - Net 100 gr

2.20 €

• DOBITË: • Sëmundjet e mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit. Oral • Pastron gjakun. Oral • Pastron mëlçinë. Oral • Inflamacionet kronike të mëlçisë. Oral • Ul nivelin e sheqerit në gjak. Oral • Fut në funksion pankreasin. Oral • Forcon trupin. Oral • Mostretje (dispepsi). Oral • Oreksi. Oral • Pastron puçrrat. Oral • Ekzema (majasëlli), kruarjet e lëkurës. Oral, kompres, banjo • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

RADHİQJA rrënja - Chicory root - Cichorium intybus - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €