+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

BAR GJALPI (Kresoni) farat - Cress seed - Lepidium sativum - Net 100 gr

2.50 €

• DOBITË: • Rrit rezistencën e trupit. Oral • Hipotiroidet. Oral • Zvogëlon dëmet që shkakton pirja e duhanit. Oral • Hap oreksin. Oral • Pastron gjakun dhe ndihmon kundër anemisë. Oral • Pastron bronket. Oral • Diuretik(nxit urinimin). Oral • Alergjia e polenit. Oral • Afrodiziak.Oral • Parandalon humbjen e flokëve dhe zbokthin. Dermal • KUNDËREFEKTET: Personat të cilët kan ulcerë aktive,gjakderdhje dhe probleme të stomakut, për shkak të shijes së hidhur mund ti ngacmojë, prandaj duhet ta përdorin me kujdes. Personat të cilët kan hipertroide aktive nuk i preferohet përdorimi.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

BAR GJALPI (Kresoni) farat - Cress seed - Lepidium sativum - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €