+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

BAJAMJA E HIDHUR - Bitter Almond - Amygdalus amara - Net 100 gr

3.00 €

Bajamet e hidhura nuk janë të kriposura apo të përpunuara, ju ofrojmë në mënyrë 100% natyrale. Bajamet e hidhura janë frytet e njëjta sikur ato të Bajameve të ëmbëla të pasura me vitaminën E dhe minerale të ndryshme, por në vete përmbajnë edhe një substanc të quajtur Amigdalin një grup komponimi të glykoziteve sijanogenetike që në doza të larta mund të shkaktojë helmime të sijanurit. • DOBITË: • Antikancerogjen. Oral (fryti) • Pastron kanalet urinare dhe veshkat. Oral(fryti) • Sëmundjet e mushkërive. Oral (fryti, vaji eterik) • Sëmundja e sheqerit (diabetes). Oral (vaji eterik) • Parazitët e zorrëve. Oral (fryti) • KUJDES: Fryti i bajames së hidhur nuk duhet të përdoret më shumë se 6-7 kokra në ditë, mbi doza është helmuese.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

BAJAMJA E HIDHUR - Bitter Almond - Amygdalus amara - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €