+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

BAJAMJA E ËMBËL - Sweet Almond - Amygdalus communis - Net 100 gr

2.00 €

Bajamet nuk janë të kriposura apo të përpunuara, ju ofrojmë në mënyrë 100% natyrale. Bajamet janë të pasura me vitaminën E dhe minerale të ndryshme. • DOBITË: • kolesteroli i lartë. Oral(fryti) • Sëmundjet e arterieve. Oral(fryti) • Sëmundjet e zemrës. Oral (fryti) • Forcon trupin. Oral(fryti) KUNDËREFEKTET: 15-20 kokra Bajameje preferohet të konsumohen në ditë. Përdorimi mbi doza mund të shkaktojë mbi peshë.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

BAJAMJA E ËMBËL - Sweet Almond - Amygdalus communis - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €