+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

ANASONI - Anise - Pimpinela anisum - Net 100 gr

2.40 €

• DOBITË: • Përdoret për ta lënë më lehtë mvarësin nga nikotina (duhani). Oral(fryti, fryti përtypet) • Kollitje me këlbazë. Oral(fryti dhe vaji eterik) • Ftohja. Inhalim, dermal, Banjo (vaji eterik) • Mostretja (dispepsi).Oral(fryti dhe vaji eterik) • Largon gazrat. Oral • Qetësues (antistres). Oral • Diuretik. Oral • Era e gojës (halitosis).Oral (fryti përtypet) • Problemet funksionale të zemrës të lidhura me sindromin roemheld.Oral (fryti dhe vaji eterik) • Afrodiziak. Oral (fryti dhe vaji eterik) • KUNDËREFEKTET: Nëse konsumohet më tepër se dozat e caktuara shkakton mpirje. Nuk duhet të përdoret gjatë shtatzanisë dhe ciklit menstrual.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

ANASONI - Anise - Pimpinela anisum - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €