+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

ALPINIA MJEKËSORE - Galangal root - Alpinia officinarum - Net 100 gr

2.10 €

• DOBITË: • Mostretje (dispepsi). Oral • Oreksi. Oral • Sëmundjet funksionale të fshikëzës së tëmthit dhe tëmthit. Oral • Problemet funksionale të zemrës të lidhura me sindromin roemheld. Oral • Forcon trupin. Oral • Marramendja. Oral • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

ALPINIA MJEKËSORE - Galangal root - Alpinia officinarum - Net 100 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €