+386 49 442 220
herbalkos@hotmail.com

Produkti ne detaje

Colorlib Template

ALKANA rrënjë - Alkanet root - Alkana tinktoria - Net 50 gr

2.00 €

• DOBITË: • Antibakterial. Dermal, banjo • Kruarjet, plagët.Dermal, banjo • Përshpejton shërimin e plagëve dhe djegieve. Dermal, banjo • Antibiotik. Oral (me gjalpë) • Sëmundjet e zorrëve. Oral • Nga rrënja nxirret ngjyra e kuqe. • KUNDËREFEKTET: Nuk ka ndonjë kundërefekt që dihet.

Porosia

Për porosi na kontaktoni ne numrin e telefonit : +386 49 442 220 ose ne e-mail : herbalkos@hotmail.com

Produktet tjera

LLoje te ndryshme te produkteve

Colorlib Template

ALKANA rrënjë - Alkanet root - Alkana tinktoria - Net 50 gr

SmartPoint.Krejt1Ven.UI.Domain.Entities.Products. €